ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Weblog
Nieuwjaarsduik
Walibi schreef op woensdag, 06 december 2006

Hallo allemaal!

De winter komt eraan en het hele park is ingepakt. We zijn hier al druk bezig met de voorbereidingen voor de winter en voor het nieuwe seizoen. Wat zou er toch allemaal gaan gebeuren hier in Walibi World? Wat er precies gaat gebeuren vertel ik nog niet! We zullen allemaal nog even in spanning moeten wachten.

Het nieuwe jaar komt er alweer snel aan en voor je het weet is het weer april. Dan kan ik de mensen weer verwelkomen in mijn geweldige park! Ik mis dat wel hoor…al die mensen om me heen en daarom ben ik iets van plan!!
Ik ga dit jaar weer gezellig naar de Nieuwjaarsduik! Ja, op 1 januari zal ik er samen met Doedoe bij zijn tijdens de Nieuwjaarsduik in Scheveningen! Jullie gaan toch ook? Gezellig dat koude water in en daarna met Doedoe en mij op de foto.

Doe je mee aan de Nieuwjaarsduik en heb je een leuke foto gemaakt van jezelf samen met Walibi en/of Doedoe, dan kun je deze voor 15 februari 2007 mailen naar marketing-wwo@cda-parks.com of sturen naar onderstaand adres:

Walibi World
t.a.v. afdeling Communicatie
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

De 5 mooiste foto’s* winnen twee entreebewijzen voor Walibi World, dus trek je mooiste zwemkleding uit de kast en maak die foto!

Alvast hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toegewenst en ik zie jullie hopelijk op 1 januari 2007!

Groetjes,

Walibi
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2022 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl