ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Weblog
Halloween actie!
Walibi schreef op vrijdag, 29 september 2006

Hallo mensen,

Hier weer even snel een bericht van mij. Hebben jullie de Halloween-site al bekeken? Ik vind hem echt zo gaaf! Ik ben al helemaal in de Halloween-stemming. Hebben jullie trouwens al gehoord van die geweldige Halloween-actie die we gaan doen? We nodigen stoere jongeren en –ouderen op om, verkleed als vogelverschrikker, het park te komen bewaken tijdens de nacht van 12 tot 13 oktober.

Wat gaan we doen?
Op donderdagavond 12 oktober kunnen geïnteresseerden zich om 23.00 uur, verkleed als vogelverschrikker, melden aan de poort van Walibi World. Vanaf middernacht worden de deelnemers op hun plek gezet om hier vervolgens 12 uur lang te blijven hangen. Iedereen die niet in slaap valt en de enge geluiden van de nacht kan doorstaan, verdient naast de eeuwige eer, twee weken lang gratis VIP entree tot Walibi World tijdens het Halloween evenement.

Waar doe jij het voor?
Als je het de hele nacht volhoudt dan krijg je naast de eeuwige eer ook nog eens twee werken gratis toegang tot Walibi World tijdens Halloween 2006. En dat is niet het enige, want je werkt zo mee aan de symbolische start van de 2e editie van het Hang Around project. HANG AROUND is een initiatief van Stade Advies en ‘En toch…’ producties en wordt ondersteund door Stichting DOEN, Jantje Beton, de Nationale Jeugdraad en Walibi World. In tien gemeenten in Nederland worden jongeren uitgedaagd om een positieve actie in hun eigen buurt op touw te zetten. Hiermee strijden ze om de titel ‘Hangplek van Nederland 2007’, dus je doet het niet alleen voor jezelf!!

Wil je meedoen?
Om mee te kunnen doen aan deze actie moet je minimaal 18 jaar zijn of met toestemming en onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Dus als je jonger bent dan 18 jaar dan mag je deelnemen als je toestemming hebt van je ouders of verzorgers, maar je moet wel samen met iemand ouder dan 18 deelnemen. En dan is er nog een belangrijke regel: iedereen die mee wil doen aan de actie moet verkleed als vogelverschrikker komen!!

Nu aanmelden
Heb je al zin gekregen om mee te doen? Ik beloof dat het heel gezellig gaat worden. Je kunt je aanmelden door je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te mailen naar marketing-wwo@cda-parks.com of alice.kroeze@cda-parks.com.

Groetjes,

Walibi
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2022 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl