ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Weblog
De scholen zijn weer begonnen!!
Walibi schreef op maandag, 21 augustus 2006

Hallo beste vrienden!

Zijn jullie ook naar de laatste New Year’s Eve geweest? Dan zijn jullie vast ook wel even op de TMF Summerparty wezen kijken? Het regende wel een beetje, maar het was wel heel gezellig! Er waren zeer veel mensen naar het hart van de Robin Hood gekomen. Iedereen stond te dansen, zingen en te springen bij de optredens van R.O.O.O.M., Brace, en Lange Frans. Om 24.00 uur kwam iedereen dan ook kijken bij het reuzenrad naar de spetterende vuurwerkshow. Ik vind het wel jammer dat het alweer voorbij is, maar op TMF wordt dit nog uitgezonden!! Hou dus goed je televisie in de gaten.

De eerste schoolvakanties zitten er ook alweer op en vanaf deze week is het park ook weer gewoon tot 18.00 uur geopend. Vanaf september is het park weer alleen in de weekenden geopend. Ik zou als ik jullie was dus goed de openingskalender in de gaten houden!
Als je dan goed op de kalender kijkt kun je zien dat er in oktober weer Halloween gevierd wordt op het park. Vanaf vrijdag de 13e oktober tot en met 29 oktober is het elke dag weer Happy Halloween! En in deze weekenden wordt op vrijdag, zaterdag en zondag 29 oktober Scary Halloween gevierd. Op deze speciale Halloween Horror Nights is het park tot 22.00 uur geopend!

Ik zou dus zeggen, kom zeker nog even langsspringen en kom in de herfstvakantie gezellig griezelen!

Groetjes,

Walibi
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2022 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl