ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Weblog
Gezellig New Year's Eve vieren!
Walibi schreef op dinsdag, 08 augustus 2006

Hallo Allemaal!

Hier weer even snel een berichtje van mij. Ik ben ook zo druk de laatste tijd! Jullie komen me allemaal opzoeken in de zomervakantie en dat vind ik waanzinnig! Samen met Walibelle en al mijn andere vriendjes probeer ik jullie een geweldige dag te bezorgen. ’s Morgens openen we samen de deuren van het park, we mogen shows voor jullie opvoeren, jullie komen ons knuffelen en dan mogen we ook nog met jullie op de foto! Wat wil een Walibi nog meer? Elke dag is een feestje!

Over feestjes gesproken… Heb ik al verteld over New Year’s Eve? Ooohhh. Dat is leuk! Ik sta alweer te springen, want morgenavond is het alweer zover. Lekker de hele dag oliebollen eten en feest vieren.
Vorige week was het ook zo gezellig! Af en toe regende het een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle mensen hadden plezier en iedereen is mooi aangekleed. De hele dag was weer één groot feest met om 24.00 uur een spectaculaire vuurwerkshow.
En weet je wat nou het mooie is? Morgen is het al de vierde keer dat we New Year’s Eve vieren, hihihi. En 16 augustus vieren we het gewoon weer opnieuw en iedereen mag het met ons meevieren!

Ik moet weer gaan, want Walibelle en Mama Lily staan te trappelen van ongeduld. We hebben nog een lange dag te gaan, want het park is deze week en volgende week tot 21.00 uur open. Ja, behalve op woensdag dan, maar dat wist je al! Kunnen we lekker lol maken met alle bezoekers. Nou, ik moet nu echt springen!

Groetjes ,

Walibi
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2022 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl