ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Weblog
De Zomer is begonnen!
Walibi schreef op donderdag, 06 juli 2006

Hallo allemaal!

Vanuit Australië ben ik best veel gewend.. het kan daar heel warm zijn in de outback. Maar de afgelopen dagen is het hier in Nederland niet veel anders.. een echte hittegolf hoorde ik. Niet dat het uitmaakt hoor, want in Walibi World is er genoeg verkoeling te vinden! Wat dacht je van de Splash Battle, waar je met je eigen waterkanon elkaar helemaal nat kunt spuiten, heerlijk! In de Crazy River kun je in een boomstam van een waterval afsuisen en ook in El Rio Grande is het spetteren geblazen.

Afgelopen zaterdag waren er 4 mensen die het begrip "even lekker uitwaaien" wel heel serieus namen. Charon, Thomas, Emiel en Mark hebben 8 uur lang in Goliath gezeten! Nou, dat doe ik ze niet na... heel erg knap, vind je niet? Ze hebben hiermee meer dan 4.300,- mee opgehaald voor Doe Een Wens Stichting. Een maand geleden was het ook al raak.. Toen zaten er 6 mensen 72 uur! lang in het reuzenrad voor KWF ***bestrijding.. Ook zij hielden het vol! Knap hoor van al die die hards en geweldig dat ze het goede doel daar zo mee hebben kunnen helpen.

Nu ben ik me alweer helemaal aan het voorbereiden op New Year's Eve.. "Dat duurt toch nog heel lang?" hoor ik je denken.. Nee hoor, wij vieren oud en nieuw midden in de zomer! gezellig he? lekker in je korte broek tot middernacht in het park, gezellig oliebollen eten, een feestje vieren en natuurlijk blijven tot het aftellen en het spectaculaire vuurwerk om 24.00 uur.. Ik heb er zoveel zin in! kom jij ook? We gaan op 5 woensdagavonden New Year's Eve vieren (19 en 26 juli en 9, 16 en 23 augustus).

Alvast een hele fijne zomer gewenst en tot snel!

groetjes,
Walibi
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2022 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl